Tuinhuisje

Tuinhuisje

Tuinhuisjes kennen uiteenlopende toepassingen. Te weinig bergruimte in uw woonhuis kan opgelost worden door het plaatsen van een tuinhuisje waarin u gereedschap, fietsen of tuinmeubilair gemakkelijk kunt opbergen. Een tuinhuisje kan echter ook een extra leefruimte zijn waarin u ontspannen kunt genieten van de buitenlucht in uw achtertuin, indien gewenst tevens voorzien van stromend water en elektriciteit. Het tuinhuis kan zo de functie van een prieel krijgen, of uw kantoor aan huis worden. Onze Tuinhuis Cube is een prefab tuinhuisje dat geheel naar uw wens ingericht opgeleverd wordt. Het biedt u duurzame kwaliteit en zelfgekozen design tegen een concurrerende prijs.

Onze Tuinhuis Cube is verkrijgbaar in drie varianten, welke leverbaar zijn in een kleine en een grote uitvoering. U kunt kiezen voor de uitvoering van tuinkantoor, Tuinhuis Cube Kantoor, dat volledig zelfvoorzienend kan zijn door het gebruik van zonnepanelen, wanneer u een duurzame oplossing wenst. Tevens kunt u kiezen voor diverse uitbreidingen die passen bij uw bedrijfsvoering, zoals een kitchenette met stromend water en een fornuis met afzuiging of een compleet ingerichte vergaderruimte.

Een andere uitvoering is de Tuinhuis Cube Living. Dit is een buiten-leefruimte in uw achtertuin. De invulling ervan kiest u zelf. Wordt het een ruimte om gasten te ontvangen om te borrelen en te koken? Of wordt het uw atelier waar u in alle rust uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Of wordt het een speelruimte voor de kinderen? Aan de hand van uw woonwensen kiest u de opties die daarbij passen, zoals een keuken, Boretti Marciano barbecue of elektrische verwarming.

De laatste variant, de Tuinhuis Cube Opslag, is wellicht de meest praktische. Het is een opslagruimte waarmee u eindelijk schoon schip kunt maken. Berg al uw spullen netjes en droog op in uw achtertuin, in een tuinhuisje dat een lust voor het oog is.

.

2017-05-19T09:13:07+02:00