Aanbouw en Uitbouw Haarlem 2017-05-19T09:13:04+02:00

Aanbouw of uitbouw in Haarlem

Verhuizen of verbouwen? Een nieuwe woning uitzoeken geeft u de mogelijkheid dat perfecte huis te vinden. Maar een aanbouw of uitbouw aan uw bestaande woning kan ook de oplossing zijn voor meer ruimte en woongenot, zonder de rompslomp van een verhuizing. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Turn-key of Casco Oplevering?

Wij bieden flexibiliteit in de mate van afwerking die u wenst. Enerzijds kunnen wij een aanbouw of uitbouw turn-key opleveren. U kunt dan direct gebruik maken van de volledig hoogwaardig afgewerkte, en dus kant-en-klare ruimte.

Anderzijds is ook een (gedeeltelijke) casco oplevering mogelijk. Hierin zijn wij zeer flexibel. Per onderdeel van de afwerking is het mogelijk te kiezen voor een casco oplevering. U verricht deze werkzaamheden dan zelf na oplevering, of huurt hiervoor een andere aannemer in.

Bent u geïnteresseerd in een aanbouw of uitbouw aan uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ook voor professionele bouwers en ZZP’ers

Overigens werken wij niet alleen voor particulieren, maar gaan wij ook graag de samenwerking aan met ZZP’ers en andere bouwbedrijven. Voor handige doe-het-zelvers en professionele bouwers biedt onze flexibiliteit in de gewenste mate van afwerking u vele mogelijkheden.

In onze eigen fabriek maken wij een op maat gemaakt prefab bouwpakket voor uw project. Voor alle werkzaamheden die hierna volgen, geldt dat u de keuze heeft deze zelf uit te voeren. Uiteraard voorzien wij u van gedetailleerde bouwtekeningen.

Meer informatie over onze bouwpakketten op maat vindt u op onze Doe Het Zelf Cube pagina.

.