Aannemer Haarlem 2017-05-19T09:13:04+00:00

Aannemer Haarlem

Wij zijn een aannemer in Haarlem, gevestigd op bedrijventerrein de Waarderpolder. We zijn gespecialiseerd in de prefab bouwmethodes houtskeletbouw en het bouwen met zeecontainers. Onze jarenlange ervaring met deze technieken stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Houtskeletbouw

Van huis uit zijn wij houtskeletbouwers. In onze eigen fabriek prefabriceren wij houtskeletbouwdelen, die vervolgens per vrachtwagen of dieplader naar de bouwlocatie getransporteerd worden.

Zo kunnen wij onder gecontroleerde omstandigheden kwalitatief hoogstaande kwaliteit leveren. Voor u betekent dit bovendien minimale overlast op de bouwlocatie omdat wij een groot deel van de werkzaamheden reeds verricht hebben voordat wij bij u starten.

Bouwen met Zeecontainers

Sinds enige jaren passen wij onze kennis van prefab bouwen ook toe op de containerbouw. Traditioneel bekend van aso-woningen en studentenflats kiezen wij juist voor een luxe afwerking van de zeecontainers.

Zo biedt deze relatief goedkope bouwmethode een goed alternatief voor traditionelere bouwmethodes, zonder in te leveren op design of uitstraling.

Verschil prefab en traditionele bouwmethodes

Voor zowel de houtskeletbouw als het bouwen met zeecontainers geldt dat hiermee de basis of het skelet van een bouwwerk wordt neergezet. Het betreft dus de fabricage van vloeren, wanden en het plafond. Na voltooiing van een bouwwerk is dit niet meer te zien, net als de betonnen constructie in reguliere woningbouw niet zichtbaar meer is na oplevering.

De muren en vloeren worden immers afgewerkt door deze te stucen of bijvoorbeeld te voorzien van een laminaatvloer. Het verschil met reguliere bouwmethodes is daarmee enkel de snelheid en zorgvuldigheid waarmee gebouwd wordt door de prefabricage in onze fabriek onder gecontroleerde omstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een samenwerking met ons? Neem dan contact op!