Doe Het Zelf Cube 2017-05-19T09:13:05+02:00
DIY Cube

Doe Het Zelf Cube

Onze Doe Het Zelf Cube is op maat gemaakt houtskeletbouw bouwpakket voor de professionele bouwer en handige doe-het-zelver. Afhankelijk van uw wensen kan de Doe Het Zelf Cube een aanbouw, uitbouw, dakopbouw, dakkapel, schuur of zelfs complete woning zijn.

Wij voorzien u van gedetailleerde werktekeningen en een duidelijk bouwpakket, dat u vervolgens zelfstandig plaatst. Zo kunt u als ZZP’er met twee rechterhanden of bouwbedrijf complexere bouwprojecten aan uw klanten aanbieden. Maak gebruik van onze kennis en vakmanschap en vergroot zo uw mogelijkheden en verhoog uw omzet.

Hoe werkt het?

  • Vakwerk
  • Snel
  • Voordelig

Wij leveren altijd maatwerk en daarom beginnen we met ter plaatse inmeten. Op basis hiervan maken wij gedetailleerde bouwtekeningen en delen we het bouwwerk op in kleinere elementen. In onze fabriek worden alle elementen, zoals wanden, vloeren of het dak, geprefabriceerd. Naar wens kunnen deze tevens voorzien worden van kozijnen, folies, tengelwerk of gevelbekleding. Vervolgens leveren wij het houtskeletbouw bouwpakket met gedetailleerde werktekeningen bij u af. Afhankelijk van de grootte van het project kunt u het bouwpakket met de hand of met een kraan plaatsen. Bouwen was nog nooit zo eenvoudig!

Heeft u een project dat u graag zou willen uitvoeren met een houtskeletbouw bouwpakket? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

.