Landelijk wonen in een landelijke tuin…

Landelijk wonen is in en betekent genieten van rust en buitenlucht, van stilte die slechts onderbroken wordt door vogelgezang. En waar geniet je nu meer van die rust dan in de tuin? In een landelijke tuin is veel groen, gras en ruimte, en natuurlijk ontbreekt een tuinhuis niet.

…met een landelijk tuinhuis

Bij een landelijke tuin hoort een landelijk tuinhuis, het liefst stijlvol, betaalbaar en duurzaam. Wie op zoek is naar een mooi en stevig tuinhuis dat ook nog eens niet te duur is, is bij Prefab Woning aan het juiste adres. De zogenaamde cubes die wij ontwerpen en produceren, bieden oneindig veel mogelijkheden. Het gaat om prefab (prefabricage) tuinhuizen, prefab- of modulaire bouw is namelijk onze specialiteit. Er wordt gewerkt met containers van staal, die erg duurzaam zijn.

Zeecontainers zijn namelijk ontworpen om de wilde natuur op de oceanen te trotseren, en daarmee bestand tegen weer en wind. Wij hebben de vakkennis en de ervaring om het tuinhuis geheel aan uw wensen aan te passen. We starten in onze werkplaats met de bouw van uw tuinhuis op basis van containerbouw. Vervolgens vervoeren we de delen van uw tuinhuis naar de plek waar het moet komen te staan, sluiten we leidingen in het tuinhuis aan op de hoofdleidingen en werken we uw tuinhuis af.

Soorten tuinhuizen

U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinhuizen, in verschillende groottes. Zo is de Tuinhuis Cube Outdoor, een tuinpaviljoen, een mooie mogelijkheid voor wie landelijk wil wonen en genieten in eigen tuin. De Tuinhuis Cube Outdoor biedt u een heerlijke extra leefruimte in uw achtertuin, eventueel zelfs met barbecue, verwarming en/of fornuis.

De Tuinhuis Cube Opslag, waarvan u de basic uitvoering kunt laten uitbreiden met vele extra’s, biedt u een fraaie bergruimte waarin u al u tuinkussens, tuingereedschap en fietsen droog en netjes kunt opruimen.

Bent u van plan te gaan werken in uw tuinhuis? Dan is de Tuinhuis Cube Office (eventueel uitgebreid met zonnepanelen) geknipt voor u! De Tuinhuis Cube Office is een professionele kantoorplek (eventueel zelfs met fornuis, stromend water of een vergaderruimte) die u naar eigen keuze (gedeeltelijk) casco of volledig afgewerkt kunt laten opleveren. Dat geldt trouwens ook voor de Tuinhuis Cube Outdoor en de Tuinhuis Cube Opslag.

Alle tuinhuizen zijn volledig geïsoleerd en worden stijlvol afgewerkt. Kortom: Onze tuinhuizen geven u het ultieme gevoel van landelijk wonen!

2015-09-15T15:01:42+02:00