Hoe werken wij? 2017-05-19T09:13:04+02:00

 

Hoe werken wij?

Elk bouwproject is maatwerk. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Zo wordt voor ons helder wat uw wensen zijn en krijgt u inzicht in hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Heeft u beeldmateriaal, schetsen of bouwtekeningen van uw bouwproject? Laat het ons vooral weten zodat onze bouwtechnisch ingenieurs zich optimaal kunnen voorbereiden op het kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de aard van het project kan dit bij u op locatie zijn of bij ons op kantoor in Haarlem. Meer informatie over onze prijzen vindt u hier.

Voor Particulieren

Heeft u twee linkerhanden of bent u juist een handige doe-het-zelver? In beide gevallen bent u bij ons aan het goede adres. Onze bouwprojecten kunnen namelijk volledig afgewerkt als ook casco opgeleverd worden.

Bij een zogenaamde turn-key of sleutelklare oplevering hoeft u niets meer zelf te doen en kunt u de ruimte direct in gebruik nemen.

Maar ook een (gedeeltelijke) casco oplevering is mogelijk. U bepaalt welke werkzaamheden u door ons laat verrichten en welke werkzaamheden u zelf gaat doen of door een andere aannemer laat uitvoeren.

Voor Professionals

Onze houtskeletbouw bouwmethode leent zich bij uitstek voor samenwerking met andere professionals zoals ZZP’ers en (kleine) aannemingsbedrijven.

Wij kunnen u een op maat gemaakt bouwpakket leveren dat u vervolgens zelf aftimmert. Dit kan een aanbouw, opbouw of zelfs een complete woning zijn. Gebruik makend van onze eigen fabriek zijn wij in staat snel te leveren en zijn onze prefab elementen van hoogwaardige kwaliteit.

Voor een optimaal resultaat meten wij elk project ter plaatse in en voorzien wij u van gedetailleerde bouwtekeningen.

Voor Projectontwikkelaars

Ook voor grotere bouwprojecten steken wij graag onze handen uit de mouwen.

Zo zijn zeecontainers bijvoorbeeld zeer geschikt voor de bouw van wooncomplexen. Zonder ingewikkelde constructies kan tot zeven verdiepingen hoog gebouwd worden. Met extra constructieve ondersteuning zijn zelfs hogere bouwwerken realiseerbaar.

Onze additionele jarenlange kennis en ervaring in de houtskeletbouw stelt in ons staat voor uiteenlopende ontwerpen een praktische oplossing te realiseren. Wij zijn dan ook graag uw sparringpartner bij de ontwikkeling van uw projecten.

Bent u als particulier, professional of projectontwikkelaar geïnteresseerd om een samenwerking met ons aan te gaan? Neem dan contact op!