Opbouw Haarlem 2017-05-19T09:13:04+02:00

Opbouw in Haarlem

U wil graag woonoppervlakte aan uw huis toevoegen, maar uitbreiden door een stuk van uw tuin of erf op te offeren is geen optie? Dan is het plaatsen van een opbouw een goed alternatief. U kunt zo een kamer of zelfs een complete verdieping aan uw woning toevoegen. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Dakopbouw modellen

De uitstraling van uw dakopbouw wordt aan de buitenzijde bepaald door het model dat u kiest. Afhankelijk van de specificaties van uw bestaande woning kunt u kiezen voor een recht, schuin of alternatief model.

Bij een recht model staan de buitenmuren van de opbouw loodrecht op uw huis. De gevel wordt dan bijvoorbeeld recht omhoog doorgetrokken. Het is ook mogelijk een dergelijke kleinere opbouw op uw platte dak te plaatsen.

Bij een schuine dakopbouw wordt de gevelmuur in een hoek op de bestaande gevel geplaatst zodat een schuin dak ontstaat. De hellingshoek van een schuine opbouw is meestal 45 of 70 graden.

Naast deze relatief standaard modellen bieden wij ook de mogelijkheid van een alternatieve opbouw. U kunt hierbij denken aan combinaties van het rechte en schuine model, of de toepassing van afwijkende hellingshoeken.

Sleutelklaar of Casco Oplevering

De mate van uw afwerking van de opbouw bepaalt u zelf. Wij kunnen de opbouw casco of sleutelklaar opleveren. Alle variaties tussen deze twee uitersten zijn overigens ook mogelijk, hierin zijn wij uitermate flexibel.

U kiest zelf de werkzaamheden waarvan u wilt dat wij deze voor u uitvoeren, en welke werkzaamheden u zelf wil doen of gaat uitbesteden aan een andere aannemer.

Bij een casco oplevering maken wij een geïsoleerde ruimte die wind- en waterdicht is. De afwerking  van de opbouw, zoals het stucen van de wanden of het aanleggen van elektriciteit regelt u vervolgens zelf.

Sleutelklaar staat voor een zorgeloze oplevering. U hoeft dan niets meer te doen want wij regelen alles. Nadat wij klaar zijn, kunt u de opbouw dan ook direct in gebruik nemen.

Particulier of Professional

Wij werken niet alleen voor particuliere opdrachtgevers, ook professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij gaan dan ook graag met u de samenwerking aan als het gaat om het leveren van een op maat gemaakte dakopbouw.

Wij meten de dakopbouw in en prefabriceren de houtskeletbouwdelen in onze eigen fabriek. Vervolgens leveren wij u een compleet bouwpakket inclusief gedetailleerde bouwtekeningen. Afhankelijk van uw wensen plaatst u de dakopbouw zelf of laat u dit aan ons over. Vervolgens timmert u de opbouw zelf af.

Op deze manier kunt uw capaciteit vergroten en projecten aannemen die anders wellicht buiten uw bereik bleven. Meer informatie over onze bouwpakketten op maat vindt u via de link.

Bent u geïnteresseerd in een opbouw in Haarlem of omgeving? Neem dan contact met ons op!