Wie zijn wij? 2017-05-19T09:13:04+02:00

Wie zijn wij?

Wij zijn een Haarlems aannemingsbedrijf met ruim 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in de prefab bouwmethodes houtskeletbouw en het bouwen met zeecontainers. Hierbij prefabriceren wij elementen die op locatie als een bouwpakket tot een geheel gemaakt worden. Dit kan een aanbouw aan een bestaande woning zijn tot een complete nieuwbouwwijk, en alles daar tussenin. Meer informatie over onze prijzen vindt u hier.

Onze bouwmethodes

Van huis uit zijn wij houtskeletbouwers. In onze eigen fabriek in Haarlem hebben we hiervoor een complete productielijn, opgezet in een tijd waarin deze bouwmethode nog niet zo bekend was in ons land.

Innovatie zit dan ook in ons bloed, en in onze continue zoektocht naar duurzame bouwwijzen ontdekten wij enkele jaren geleden de mogelijkheid om te bouwen met zeecontainers.

Nederland kent deze vorm van bouw vooral van de hufterproof aso-woningen en inspiratieloze studentenflats, waar wij een mogelijkheid zagen om goedkoper te bouwen zonder in te leveren op esthetiek. We zijn enkele jaren bezig geweest het concept van de containerbouw te ontwikkelen en zijn nu trots op onze Cubes.

Onze mogelijkheden

De beperkingen van het werken met zeecontainers met hun vaste maatvoering nemen wij weg door de inbreng van houtskeletbouw. De combinatie van deze twee bouwmethodes maakt bijna elk ontwerp realiseerbaar. Een voor Nederland unieke combinatie van specialismen.

Zoveel mogelijkheden maakt kiezen wellicht lastig. Daarom denken we graag met u mee. Onze bouwkundig ingenieurs zijn in staat uw ideeën te vertalen in haalbare ontwerpen, waarbij de inbreng van een architect geen vereiste is.

Heeft u een foto van een woning die u mooi vindt of schetsen van uw ideale bouwwerk? Wij gebruiken deze inspiratie graag om samen met u tot een realiseerbaar eindresultaat te komen.

Bent u geïnspireerd geraakt en wil u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.